Stel je vraag, deel je talent!

Croqqer helpt jou om meer op een slimme en sociale manier te doen of gedaan te krijgen.

Denk aan het repareren van een lekkende kraan, boodschappen doen, behangen, kinderopvang, logo design, heg knippen, website creatie, schilderen, organiseren van een feest, gras maaien, als uw personal shopper - je kan het zo gek niet verzinnen: wij vonden Croqqers met de juiste talenten, misschien wel vlak bij je om de hoek!

Ben jij ook slim? Duizenden buurtgenoten gingen je al voor, doe jij ook mee?

 1. Plaats simpel en gratis je vraagGeef je oproep een duidelijke titel. Omschrijf wat er gedaan moet worden. Wat je bereid bent te betalen, of je jouw klus wilt ruilen (en waar tegen) of dat je een vrijwilliger zoekt. Croqqers in je buurt mailen we direct jouw oproep.

2. Kies je Croqqer, die gaat aan de slag Bekijk het profiel en beoordelingen van de reagerende Croqqers: kies degene die het beste bij je past en spreek af. Betaalde klussen gaan veilig via Ideal. Wij passen op je geld tot je klus klaar is en beoordeeld.

3. De klus gedaan Beoordeel de klus en de Croqqer na afloop: pas als jij tevreden bent betalen wij de Croqqer uit.

1. Op zoek naar een interessante klus? In je profiel kan aanvinken dat je nieuw geplaatste klussen per e-mail krijgt. Meld je gratis aan, klik op "ik help graag" en kijk of er leuke klussen voor je bij zijn: reageer op de klus van je keuze en doe een bod.  Geef meteen aan waarom jij de aangewezen Croqqer bent!

2. Meer klussen doen? Plaats een leuke foto van jezelf, geef aan welk type klussen je leuk vindt, beschrijf op je profiel wat je achtergrond is en waar je goed in bent en zorg voor goede beoordelingen: daarmee vergroot je de kans dat jij de klus krijgt.

3. Aan de slag! De klus aan jou toegewezen? Je krijgt meteen een e-mail. Maak direct afspraken met de plaatser over tijdstip en plaats. Delen is dat ook jij de klus beoorkdeelt na afloop. Betaalde klus? Betaling na afloop aan jou gaat veilig via iDeal. Bekijk de lopende klussen en reageer!

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen
  • Hulp en ondersteuning: jouw persoonlijke assistent uit je buurt helpt en ondersteunt je
  • Jij kiest: op basis van eerdere beoordelingen en profiel van de Croqqers
  • Veilig: door betaling vooraf (iDeal) - wij passen op je geld bij betaalde klussen
  • Snel: in 95% van de gevallen eerste reactie op een oproep binnen het uur
  • Betrouwbaar: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld
  • Kies de klus die bij je past: werk aan je profiel (uitgebreide biografie en foto) en geef aan en welke klussen je wilt oppakken
Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen BCorp Benefit Corporation

Croqqer is al sinds 2015 gecertificeerd en in 2017 succesvol gehercertificeerd als Benefit Corporation en uitgeroepen tot de een van de 10% beste B Corps ter wereld op het vlak van het bij elkaar brengen van buurtgenoten in Nederland, België, Italië, Zwitserland en Liechtenstein.

B Corps inspireren anderen om niet alleen de beste van de wereld te worden, maar juist het beste voor de wereld te zijn. Misschien ken je een van deze B Corps:  Tony Chocolony, Triodos bank, WAAR, Peerby, beebox, Kickstarter, Etsy, Snappcar, Ben & Jerry's en Waka Waka. 

In Italia is Croqqer een van de eerste Europeesche Sociata Benefit's: een nieuwe rechtsvorm voor een sociale onderneming (Social Enterprise). 

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen Stichting DOEN Doen doen

Croqqer wordt ondersteund door Stichting DOEN in het kader van het programma voor het creëren van sociale ontmoetingsplekken.